Blog

voorlopig van derden

We hebben geweldig nieuws: we gaan binnenkort beginnen met het schrijven van onze eigen blogartikelen. Ja, je leest het goed - we gaan ons wagen aan het schrijven van stukjes tekst die hopelijk zowel informatief als vermakelijk zijn.

Nu moeten we wel eerlijk zijn: we zijn geen professionele schrijvers en we hebben geen idee wat we aan het doen zijn. Maar hé, dat is wat deze uitdaging zo leuk maakt, toch? We gaan gewoon proberen en kijken waar we uitkomen.

Totdat we onze eigen artikelen hebben geproduceerd, willen we graag onze pagina vullen met enkele afleveringen van de blog van onze goede vriendin en zeer getalenteerde sportdiëtiste Annelies van Die Eet & Sport. We hebben haar toestemming om haar artikelen hier te delen en we weten zeker dat jullie ervan zullen genieten en er veel van zullen leren.

Dus blijf ons volgen en we beloven dat we ons best zullen doen om jullie binnenkort te voorzien van onze eigen grappige en interessante stukken. Wie weet, misschien worden we wel de volgende Shakespeare van het bloggen. Of misschien niet, maar we gaan in ieder geval ons best doen!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.