Duo Massage

Bij een duo-massage in twee aparte ruimtes worden beide personen gelijktijdig gemasseerd, maar elk in een eigen afzonderlijke ruimte. Dit biedt zowel privacy als de mogelijkheid om te genieten van de massage in een persoonlijke setting. Terwijl je partner in één kamer ontspant, ervaar jij dezelfde verwennerij in een andere kamer.

De aparte ruimtes zorgen ervoor dat jullie je volledig kunnen concentreren op de massage en het maximale uit de ervaring kunnen halen. Na de behandeling kunnen jullie elkaar ontmoeten en de positieve effecten van de massage delen.

Een duo-massage in twee aparte ruimtes is een geweldige optie voor mensen die de massage-ervaring willen delen met hun partner, vriend(in) of familielid, maar ook waarde hechten aan individuele ruimte en privacy tijdens de sessie.

ANDERE MOGELIJKE BEHANDELINGEN

Duo Massage 60 min

  • 145 Euro

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.