Over ons

Welkom bij Manibus Massagepraktijk, gevestigd op de Gerard Noodtstraat 119 in Nijmegen.

Ons team biedt diverse soorten massages en behandelingen, waaronder triggerpoint therapie, sportmassage, ontspanningsmassage.

Wij hechten veel waarde aan een professionele benadering, maar vinden het ook belangrijk om een goede band met onze klanten op te bouwen. Onze unieke/holistische denkwijze stelt ons in staat verder te kijken dan alleen het lichaam zelf. Elke massage is uniek en wordt afgestemd op jouw individuele behoeften.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze praktijk beschikt over diverse middelen, zoals verschillende massage-oliën, linnengoed, consumpties, climate-control en achtergrondmuziek, om ervoor te zorgen dat je volledig kunt ontspannen.

Afhankelijk van jouw doel kunnen we verschillende massagetechnieken combineren, zoals een massage  met cupping of een kinesio tape.

Elke massage begint met een kort gesprek, waarin je jouw specifieke wensen en eventuele vragen kunt bespreken.

Bij Manibus is iedereen welkom, ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, religie of achtergrond.
We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en je te laten genieten van onze massages en behandelingen.

Dawid Jaras

eigenaar, sportmassage, ontspanningsmassage, combinati massage, japanse gezichtsmassage (Kobido)

Sinds 2021 ben ik de eigenaar van Manibus en daar bied ik een hele reeks massagebehandelingen aan. Van Japanse gezichtsmassage (Kobido) tot ontspanningsmassage (zowel zacht als stevig), tennisarm therapie (module van Libosan Therapy).

Voordat ik de massage-wereld indook, werkte ik 19 jaar als dtp'er in Amsterdam. Maar de laatste jaren voelde ik me steeds minder happy en miste ik het contact met de buitenwereld. Gelukkig heb ik mijn passie gevonden in de massage-wereld en doe ik er alles aan om mensen zich goed te laten voelen.

Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, in onze hectische wereld waar iedereen altijd haast heeft, is het belangrijk om af en toe wat rust en ontspanning te vinden.

Derek Boryca

therapeutische massage, deelmassage, triggerpoint therapie, medical taping concept, sportmassage, cupping

Aanraking doet wonderen.
Aanraking is krachtig en kan wonderen verrichten. Ik heb dit persoonlijk ervaren tijdens mijn werk als begeleider van mensen met gedragsproblemen en in de gezondheidszorg, zowel bij jongeren als ouderen.
Mijn passie voor massage begon al op jonge leeftijd, toen ik in aanraking kwam met sporters en zag wat massage kon doen voor hun lichaam en geest. Destijds had ik niet gedacht dat ik ooit van deze hobby mijn beroep zou maken. Maar nu heb ik de beslissing genomen om van masseren mijn levenswerk te maken. In 2014 heb ik met succes de opleiding Holistische Massage en Stresscounselor afgerond, waarmee ik de titel Ontspanningstherapeut heb behaald.

Voor mij gaat holistische massage over het creëren van een balans tussen lichaam en geest. Dit betekent gezondheid, rust en een positieve kijk op het leven. In onze drukke en stressvolle levens raakt deze balans vaak verstoord. Daarom voel ik me geroepen om te helpen deze balans te herstellen en mensen te helpen een gelukkiger leven te leiden. Ik maak daarbij gebruik van verschillende technieken, waaronder trigger point therapie en therapeutische massage, om een holistische kijk op gezondheid te bevorderen.

Naomi Ashton

sportmassage, combinati massage, ontspanningsmassage, cupping

Na het behalen van mijn Marketing en Communicatie diploma ben ik gestart met de opleiding Sportmassage. Deze opleiding heb ik met succes afgerond bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage in 2017. Om het geleerde werk toe te passen in de praktijk ben ik gaan werken in verschillende salons/resorts. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan.

Naast mijn massagewerk studeer ik Sportkunde aan de HAN waar ik bezig ben met bewustwording van gezondheid van de mens.

Voor mij is massage belangrijk omdat massage de mens meer bewust maakt van het lichaam. Ik wil een bijdrage leveren om de ontspanning, bewustwording en balans van de mens te bevorderen. Ik beheers verschillende technieken. U kunt aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. Ik hoop met mijn kunde de klanten klachtenvrij en ontspannen de deur uit te laten gaan.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.