Sportmassage

Een sportmassage kan vóór, tijdens of na een training of wedstrijd worden toegepast. Voorafgaand aan de activiteit kan een sportmassage helpen bij het opwarmen van de spieren en het voorkomen van blessures. Tijdens de activiteit kan een korte massage helpen bij het verminderen van spiervermoeidheid en het verbeteren van de doorbloeding. Na de activiteit kan een sportmassage helpen bij het verminderen van spierpijn en het bevorderen van het herstel.

Naast het bevorderen van het herstel, kan een sportmassage ook helpen bij het verminderen van spierpijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het voorkomen van blessures. Door regelmatig een sportmassage te ondergaan, kan het lichaam beter in staat zijn om prestaties te leveren en kan het risico op blessures worden verminderd.

Een sportmassage is niet alleen geschikt voor professionele atleten, maar ook voor amateur sporters die regelmatig trainen. Het kan helpen bij het verbeteren van de prestaties en het voorkomen van blessures, zodat je kunt blijven genieten van jouw favoriete sport.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een sportmassage en ervaar de voordelen van deze krachtige behandeling.

ANDERE MOGELIJKE BEHANDELINGEN

Sportmassage 30 min

  • 50 Euro

Sportmassage 45 min

  • 65 Euro

Sportmassage 60 min

  • 80 Euro

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.