Cadeaubonnen en Abonnementen

Hé, een cadeaubon!

Dat zou ook leuk zijn voor mijn vriend(in), of je moeder, of iemand die je wilt verrassen. Of jezelf natuurlijk, dat kan ook. Koop dan een cadeaubon bij ons. Je kan 'm digitaal kopen door op de zweefknop te klikken op onze website.

En als je niet zo'n digitaal wonder bent, geen zorgen. We bieden ook geprinte versies van onze massagebonnen aan. Het enige wat je hoeft te doen is even contact met ons opnemen en we regelen het voor je.

Let op: onze cadeaubonnen zijn twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum en niet inwisselbaar voor geld! Dus neem de tijd om te genieten van onze massages en geef het door aan je vrienden en familie.

Wil je nog meer genieten van onze diensten? Overweeg dan ons abonnement. Hiermee krijg je regelmatig onze massages met een leuke korting en zorgen we ervoor dat je altijd topfit blijft. En nee, we beloven dat we niet aan je verslaving willen bijdragen. (Of wel?) Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om ons te bellen, Whatsappen of e-mailen.

Let op: onze abonnementen gelden voor sportmassages van 30 en 60 minuten en ontspanningsmassages van 45 en 60 minuten. Meer informatie volgt!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.