Grip op Leefstijl

Goed bezig...

Wat is nu eigenlijk goede en gezonde voeding?
Hoe kan ik een gezonde leefstijl bereiken of vasthouden?

LeefstijlLeefstijl is iets persoonlijks en daarom is het antwoord op deze vragen voor iedereen anders. Wat bij de ene persoon past, kan bij de andere juist niet passen. Met de ‘Grip op Leefstijl’ pilot gaan we kijken naar jouw persoonlijke situatie en voorkeuren bij het geven van advies en begeleiding. Dit kan gaan om het verliezen van gewicht zonder dieet, simpelweg lekkerder in je vel willen zitten of gezonder willen worden. Begeleiding wordt geboden, daar waar nodig.

Wil jij jouw leefstijl onder de loep laten nemen in een individueel begeleidingstraject? Dat kan. De ‘Grip op Leefstijl’ pilot gaat in week 41 van start!
Naomi Ashton Naomi is het gezicht van de pilot die van start zal gaan. In 2020 is zij gestart met de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door haar interesse in voeding en gezondheid, heeft zij haar studie dusdanig ingericht dat zij opdrachten kan uitvoeren met als doel mensen op weg te helpen naar een gezonde leefstijl.
Tijdens de opleiding is zij in gaan zien dat, naast voeding en beweging, het mentale aspect een unieke vorm van zorg biedt. Ik ben van mening dat als je mentaal en fysiek fit bent, je het meeste plezier uit je leven kan halen! Deze visie probeer ik ook toe te passen tijdens de consulten. Ik hanteer een holistische benadering, waarbij we samen verder gaan kijken naar de kern. Voor mij is het belangrijk om mensen niet alleen op weg te helpen naar een gezond leven, maar wat ik vooral belangrijk is dat de verandering écht duurzaam is.

Kanttekening: goed om te weten is dat Naomi momenteel nog niet mensen met maag-/darmproblemen, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes of andere medische hulpvragen en/of problematiek kan begeleiden.

Intakegesprek
Voor het intakegesprek wordt 45 minuten uitgetrokken. Tijdens dit eerste consult zullen we jouw hulpvraag, verwachtingen en voedings- en beweeggewoontes in kaart brengen. Daarom is het van belang dat je voorafgaand aan het eerste consult gedurende drie dagen een voeding- en beweegdagboek bijhoudt. Aan het eind van de intake krijg je de eerste adviezen mee naar huis. Het betreft een advies op maat, wat betekent dat het toegespitst zal worden op jouw persoonlijke situatie, doel en behoeften.

VervolgconsultTijdens de drie vervolgconsulten wordt de voortgang besproken: wat gaat goed en waar kan nog extra aandacht aan besteed worden. Ook kunnen nieuwe adviezen en doelen opgesteld of bijgesteld worden. Vervolgconsulten duren gemiddeld 30 minuten.

GRIP op leefstijl pilot pakket:
€125 eenmaliG
Intakegesprek - 45 min
3 x vervolgconsult - 30 min

Combineren met massage?
Om nog doelgerichter te werk te gaan dan alleen het aanpassen van voeding of te focussen op sport, is het verstandig om jezelf ook ontspanning te geven. Vanuit de ‘Grip op Leefstijl’ pilot werken we met een persoonlijke, doelgerichte aanpak om je leefstijldoelen te realiseren. Echter geeft een combinatie van gezonde voeding, sport én ontspanning de grootste gezondheidswinst. Net als bij voeding en beweging is het bij ontspanning belangrijk persoonsgericht te werk te gaan om het gewenste effect te bereiken. Bij een massage staan jouw persoonlijke behoeften voorop. Deze behoeften kunnen variëren van het wegnemen van spierspanning, het volledig tot rust komen tot een combinatie van deze twee dingen.

Manibus massage x pilot pakket:
€250 eenmaliG
Intakegesprek – 45 min
3 x vervolgconsult - 30 min
3 x massage - 30 min

Wil je deelnemen aan de pilot of wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Hartelijk dank! Je bericht is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het bericht.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.