Kindermassage

Kindermassage is een zachte, kalmerende vorm van massage die speciaal is ontworpen voor kinderen. Het kan helpen om spanning en stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en het gevoel van welzijn te verhogen. Bij kindermassage wordt meestal gebruik gemaakt van lichte aanrakingen, zachte wrijvingen en strijkbewegingen op de huid. Het kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, benen, armen, hoofd en voeten.

Er is enig bewijs dat kindermassage een positief effect kan hebben op kinderen met ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Studies hebben aangetoond dat massage kan helpen om angst, prikkelbaarheid en hyperactiviteit bij kinderen met ADHD te verminderen. Het kan ook bijdragen aan een verbetering van de slaap, stemming en algehele kwaliteit van leven van kinderen met ADHD. Massage kan ook helpen om de zintuiglijke integratie en lichaamsbewustzijn van kinderen te verbeteren, wat op zijn beurt kan helpen om hun focus en concentratie te verbeteren. Hoewel kindermassage geen behandeling op zich is voor ADHD, kan het een nuttige aanvulling zijn op andere behandelingen zoals medicatie, therapie en gedragsinterventies.

Het is echter belangrijk om te overleggen met een arts of gekwalificeerde behandelaar voordat u begint met een massageprogramma voor kinderen met ADHD, om ervoor te zorgen dat het veilig en geschikt is voor de individuele behoeften van het kind. Over het algemeen is kindermassage een veilige en ontspannende behandeling die kan bijdragen aan de algehele gezondheid en het welzijn van kinderen.

ANDERE MOGELIJKE BEHANDELINGEN

Kindermassage 30 min

  • 30 Euro

Kindermassage 45 min

  • 45 Euro

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.