Manibus Massage & The Kettlebell Club

super combo

Bij Manibus Massage draait alles om "massage zonder gedoe", maar eigenlijk draait het allemaal om jou als persoon. Dit motto is niet alleen van toepassing op onze massages, maar ook op onze samenwerking met The Kettlebell Club, oftewel TKBC. Voeg daar "let's do it" aan toe en je hebt een geweldige combo! Mocht je TKBC nog niet kennen, dan is het een sportclub met een ziel, geleid door Lars en zijn fantastische team. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

Vanaf april kun je bij ons op de Groenestraat 215 wekelijks terecht voor bijvoorbeeld een sportmassage. Heb je last van je rug, nek, schouders of benen? Wij staan klaar om deze klachten als echte krijgers aan te pakken. Maar ook als je gewoon wilt ontspannen, ben je bij ons van harte welkom voor onze ontspanningsmassage. Wees gewaarschuwd, we masseren stevig, dus houd je goed vast en laat ons ons werk doen.

Natuurlijk houden wij rekening met jou en passen we ons graag aan jouw wensen aan. Bij Manibus Massage staat jouw comfort centraal en vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons. Onze Cryo behandelingen worden uitgevoerd op de Gerard Noodstraat 119.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en informatie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang alles rechtstreeks in je inbox! Het is super easy en je mist nooit meer iets belangrijks.